VTM

Gert Verhulst en James Cooke hebben ingrijpend besluit genomen naar aanleiding van het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vandaag start er een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’. Gert Verhulst en James Cooke ontvangen vandaag VTM-gezicht Dina Tersago, Thuis-actrice Leah Thys en Vlaams Parlementslid Jean-Jacques De Gucht (Open VLD) op de boot.

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen hebben Gert en James een drastisch besluit genomen. Ze wilden elk meer dan tien kilogram vermageren. 

“James en ik hebben de laatste tijd flink gesport,” zegt Gert in Het Nieuwsblad. “Er is zo'n twintig kilo af bij ons twee, ongeveer gelijk verdeeld. De komende weken komen die kilo's er wellicht weer bij, ik schat aan het tempo van één kilo per week."

“James en ik hebben afgesproken om flink ons best te doen. We wilden voor de start van vandaag eigenlijk nog vijf kilo afvallen, maar dat bleek te ambitieus.”

Gert heeft trouwens ook topjaar achter de rug met zijn bedrijf ‘Studio 100’. “Op alle vlakken, zowel de pretparken als de concerten, de filmproducties. We zijn niet langer afhankelijk van hypes en dat geeft een goed gevoel.”