VTM

Gert Verhulst maakt zich serieuze bedenking over ‘Gert Late Night’; “Het is serieus loemp als wat we dat gaan doen, maar het zou voor mij niet slecht zijn”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst logeert de komende weken weer met James Cooke en een pak gasten op zijn boot. Maandag start er een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’.

Wie denkt dat het voor Gert vakantie is, heeft het goed mis. “Dit is gewoon het zwaarste programma dat ik ooit al gemaakt heb. Fysiek en mentaal is het erg belastend”, vertelt Gert in Het Laatste Nieuws. 

“Als je ons bezig ziet, kan je dat moeilijk geloven, dan denk je dat wij hier maar wat zitten te kletsen en te drinken, maar wij zijn elke dag in de weer van 7 uur 's ochtends tot vaak een kot in de nacht.” 

“Eigenlijk maken we een tv-programma én runnen we een soort bed and breakfast. Wij vergaderen, we draaien filmpjes, we voeren voortdurend gesprekken met de gasten - omdat je dan veel verneemt dat je 's avonds in de talkshow kan gebruiken - we proberen het hen zo veel mogelijk naar hun zin te maken..."

“Op donderdagavond kan je ons meestal opplooien. Soms was het 3 uur of later, maar om 7 uur ging de wekker. Gelukkig heb ik nooit katers, maar het begint toch te wegen. Dat is het enige wat ik dit seizoen echt wil veranderen: ik wil vroeger in bed."

"Maar of dat ook gaat lukken? Neem nu Marc Coucke, vorig seizoen. Die man gaat nooit naar bed voor 2 uur. Wat moet je dan doen: om 23 uur gaan slapen, terwijl het net gezellig wordt? Dat is toch loemp?"