VTM

Ex-vriendin van overleden top-dj Avicii post erg aangrijpende tekst: Ze was twee jaar samen met hem

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
De dood van top-dj Avicii zindert vandaag nog na. Een ex-vriendin van hem heeft een ontroerende tekst op de sociale media geplaatst naar aanleiding van zijn overlijden.

“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.” (Kom op, schatje, geef ons niet op. Kies voor mij en ik zal je liefde tonen). De tekst komt uit het nummer ‘Enough is Enough’ van de vrijdag overleden dj Avicii.

Zijn ex-vriendin Emily Goldberg zit in zak en as na het verschrikkelijke nieuws. “Hij heeft die tekst speciaal voor mij geschreven”, zegt ze. 

"Dank je wel, Tim"
Ze was twee jaar samen met Tim Bergling (zoals hij echt heet). “Ik wou dat ik die woorden had kunnen waarmaken. In de tijd die we samen waren, was Tim (Bergling, de echte naam van Avicii, nvdr.) mijn vertrouwenspersoon, mijn beste vriend.” 

“Nu kan ik niet meer naar Bear (de hond van de twee, nvdr.) kijken zonder te beseffen dat ik zijn gezicht nooit meer zal zien. Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve woorden en berichtjes. Maak me wakker als het allemaal voorbij is, want ik wil niet dat dit echt is.”