Meisje van 7 jaar wordt op beestachtige manier vermoord en achtergelaten in een grote plas bloed. Twintig jaar later doet de politie een belangrijke ontdekking

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Twintig jaar geleden werd in het Verenigd Koninkrijk het meisje Nikki Allen vermoord. Na twintig jaar heeft de politie een belangrijke ontdekking gedaan.

In 1992 verdween Nikki Allen uit haar ouderlijk huis in Sunderland na een inbraak. Het meisje, dat toen zeven jaar was, werd later teruggevonden op een verlaten plaats in een plas bloed. Ze was om het leven gebracht met 37 messteken.

Twintig jaar lang zocht de politie naar de dader, zonder resultaat. Tot gisteren het bericht kwam dat de politie een man heeft aangehouden op verdenking van de moord op het meisje.

Speurders kwamen de man op het spoor via DNA-onderzoek. De man werd opgepakt en wordt nog steeds ondervraagd. Het huis van de man is ook al doorzocht op sporen. Het is niet geweten of de man al bekend heeft.

De verdwijning van Nikki Allen is altijd een 'hot item' geweest in Engeland. Als de man de dader blijkt te zijn, komt er ook voor de ouders een einde aan een vreselijke zoektocht naar de moordenaar van hun dochter.