Prins Harry en Meghan Markle doen verrassende oproep voor hun huwelijk

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op 19 mei treden Meghan Markle en prins Harry in huwelijksbootje. Dat is al voor minder dan een maand.

Het koppel nam wel een paar opvallende beslissingen over hun huwelijk. Zo riepen ze op om geen cadeaus te sturen, maar wel geld over te maken naar één van hun gekozen goede doelen: vrouwenrechten, het leger, hiv, dakloosheid, het klimaat en maatschappelijke verandering.

Inwoners van Windsor met kamers die uitzicht bieden op de rijtoer die Harry en Meghan zullen afleggen, krijgen tot 15.000 POND, zo'n 17.200 euro, aangeboden om de ruimtes voor de huwelijksdag te verhuren

Er zijn ook geen politieke figuren uitgenodigd, zelfs premier Theresa May niet. Harry en Meghan zijn goed bevriend met Barack Obama en hadden hem er graag bij gehad, maar aangezien ze Amerikaans president Donald Trump niet tegen de schenen willen stampen, hebben ze besloten om Obama ook niet uit te nodigen. Al laten Harry en Meghan wel duidelijk merken dat ze geen fan zijn van Trump.

Wie staat er dan wel op de gastenlijst? Amelia Thompson, een twaalf jarig meisje dat vorige zomer de terreuraanslag in Manchester tijdens een concert van Ariana Grande overleefde. Ze neemt de oma mee van haar vriendinnetje dat die avond omkwam.