VTM

Niels Destadsbader heeft zeer goed nieuws te melden

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader (29) is als een wervelwind begonnen aan ‘Liefde Voor Muziek’. Zijn nummer ‘Ik Ben Van 't Stroate’ staat nu al hoog in de hitlijsten.

Niels werd vorig jaar ook al gepolst om deel te nemen. “Het stond trouwens best hoog op mijn verlanglijstje. Maar ik geloof er zeer hard in om zoiets op het juiste moment te doen”, reageert Niels in Het Nieuwsblad. 

“Ik denk dat het dit jaar een veel juister moment voor mij is. Ik wou ook geen overkill. Ik heb een echt boerenjaar achter de rug waarin ik van het ene hoogtepunt in het andere belandde.” 

“Ik won de Zomerhit en twee MIA's, stond op Werchter Boutique, mijn debuutalbum haalde dubbel platina… Mooi meegenomen is dat de mensen me daardoor veel meer als muzikant kennen, waardoor ik in Liefde voor Muziek beter tot m'n recht kom.”

Niels heeft trouwens ook nog zeer goed nieuws te melden. “We werken aan een nieuw album”, luidt het. “ik laat die releasedatum niet afhangen van Liefde voor Muziek. Het album is klaar, wellicht gaan we het in de zomer ­releasen.”