Halfbroer van Meghan Markle trekt vernietigende conclusie over zijn halfzus: “Daarom doet ze zich zo nep voor”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Daily Mail
Volgende maand trouwt Meghan Markle met prins Harry. Het wordt een huwelijksfeest in intieme kring met, naar een ‘royal wedding’-normen, een bescheiden feestje.

Het koppel nodigde 1.200 gasten uit en geen staatshoofden. En wie er ook niet zal bij zijn is een groot deel van Meghan haar familie. Haar 51-jarige halfbroer Thomas Junior haalt stevig uit naar zijn halfzus.

Lief en begrijpend
“Ze is duidelijk vergeten waar ze vandaan komt”, zegt hij. “Haar gedrag scheurt onze familie uit elkaar. Ze profileert zich als iemand heel lief en begrijpend, maar dat is ze totaal niet voor haar familie.”

Ruzie
Meghan heeft ruzie met haar halfbroer. “Ik heb haar al anderhalf jaar niet meer gezien”, gaat Thomas Junior verder. “Meghan wil de nieuwe prinses Diana worden. Ze doet zich heel nep voor.”

Diana
“Ik denk niet dat Meghan in haar opzet zal slagen. Ze is niet zoals prinses Diana. Dat ze dan maar eens begint met eerst eens naar haar eigen familie te kijken.”

Brief
“Ik heb onlangs een brief geschreven naar Kensington Palace om haar geluk te wensen en te zeggen dat ze het goed zal doen. Ik heb niet eens een antwoord gekregen. Nee, ik ben ook niet uitgenodigd voor het huwelijk en ik denk ook niet dat dit nog zal gebeuren.”