Alleenstaande moeder krijgt afgrijselijk nieuws te horen over haar 3-jarige dochter: “Ze heeft een aandoening die je kan vergelijken met alzheimer, het is vreselijk om dit bij een jong meisje te zien”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Elaine Fischer, een 38-jarige alleenstaande moeder uit het Engelse Birmingham, heeft een vreselijk verdict te horen gekregen over haar 3-jarig dochtertje Holly. Die heeft een zeldzame aandoening die de hersenen aanvalt.

Meoder Elaine Fischer was geschokt toen ze het nieuws te horen kreeg. Doordat dochtertje Holly haar hersenen worden aangevallen, zijn er dingen die ze niet meer kan doen. “Vergelijk het maar met alzheimer”, zegt de moeder. “Daar worden de hersenen op net dezelfde manier aangevallen.”

Diep
“Ik heb diep gezeten”, gaat Elaine verder. “Een perfect gezonde dochter zal ik nooit krijgen. Ik dacht aan die fijne momenten die je met je dochter kan doen, zoals bijvoorbeeld gaan winkelen.”

Lopen, zitten en kruipen
Eliane, die zelf de ziekte van Crohn heeft, ziet Holly elke dag achteruit gaan. “Ze kan niet meer rechtop staan. Ook zelfstandig gaan zitten op kruipen gaat niet meer. Die delen van haar hersenen zijn al aangevallen.”

Zorgen
Holly heeft nog drie oudere broers. “Samen met hen probeer ik zo goed mogelijk voor haar te zorgen”, luidt het bij moeder Elaine. “Ik wil haar nog een zo aangenaam mogelijk leven geven. Ik zou niet weten wat ik zonder mijn dochter moet doen.”