VTM

VRT heeft verrassende beslissing genomen over nieuw programma van Ben Crabbé

bron: Showbizzsite/Humo
door: PMN
Afbeelding bron: Archieffoto
Ben Crabbé mag naar aanleiding van het wereldkampioenschap deze zomer in Rusland een nieuw programma presenteren op de VRT. Maar de openbare omroep heeft een verrassende beslissing genomen.

De VRT gaat het programma voorlopig niet uitzenden. Het is verschoven naar latere datum. “Ten eerste wilden we spelers over wie veel te zeggen valt”, zegt Crabbé in Humo. “Geen Laurent Ciman dus, met alle respect. En ten tweede moest het zo goed als zeker zijn dat ze mee zouden gaan naar het WK.”

Ben zal ook ‘bad boy’ Radja Nainggolan ontvangen. “We hebben lang getwijfeld of we wel voor hem zouden kiezen. Maar ja, de definitieve selectie wordt pas in mei vrijgegeven. En stel dat bondscoach Martínez hem niet selecteert, dan hebben we tenminste een aflevering gemaakt over iemand die onterecht thuisblijft. Maar ook van de andere vijf spelers zijn we niet zeker. Als Kompany morgen zijn been breekt, dan staan we daar mooi.”

Het programma zou normaal volgende week donderdag op antenne gaan, maar dat zal nu pas later zijn. De VRT spreekt van half mei.