Meisje van 3 jaar vindt pistool in de auto, begint dan te schieten en raakt haar eigen moeder: “Het bloed stroomde uit haar buik”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Dinsdag vond er in het Amerikaanse India een vreselijk incident plaats. Een 3-jarig meisje heeft er haar eigen moeder neergeschoten.

Het incident deed zich dinsdag rond 16 uur (plaatselijke tijd) voor. De 21-jarige vriend van de moeder liet zijn geladen pistool in de wagen achter om te gaan winkelen.

Auto
Terwijl hij aan het winkelen was bleven een 3-jarig meisje met haar broertje van eén samen met hun moeder wachten in de auto. Op een bepaald moment het ging het gruwelijk mis.

Schot
Het meisje greep het pistool en schoot haar 21-jarige Shanique Thomas een kogel door de schouder. Werknemers van de winkel hoorden luid geschreeuw op de parking en gingen kijken.

Bloed
Daar zagen ze de hevig bloedende moeder. “Het bloed stroomde uit haar maag”, zei hij een werknemer. “Het was net zoals er water uit een kraan stroomt. We hebben meteen de hulpdiensten gebeld.”

Winkel
Het personeel nam het ook meisje en haar broertje mee binnen in de winkel. Zo moesten hun moeder daar zo niet zien liggen. “Het kleine meisje staarde mij aan”, zegt personeelslid Rebecca Told. 

"Ze was erg bang"
“Ze had bloed op haar jas. Ze hield me vast en streelde mijn nek. Ik zei dat het in orde was. Ze had geen idee wat ze gedaan had en was zeer bang.”

Zwanger
In het ziekenhuis stelden de artsen vast dat de vrouw ook nog eens vier weken zwanger was. Het is niet duidelijk of de baby de schietpartij overleefd heeft. De vrouw ligt ook nog steeds in het ziekenhuis. Haar toestand is kritiek, maar stabiel.

Gevangenis
De vriend van de vrouw werd door de politie opgepakt. Hij bekende en werd in de gevangenis gestoken omdat hij de kinderen in gevaar had gebracht.