Feministe schrijfster weet het zeker: “Meghan Markle zal snel de echtscheiding aanvragen en Harry is niet de reden”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Volgende maand treden de Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle in het huwelijksbootje. Het is nu al een veelbesproken huwelijk aan het worden.

Germaine Geer, een Australische feministe schrijfster, heeft zo haar bedenkingen bij het huwelijk. “Ik hoop voor haar dat ze Harry graag ziet”, zegt ze op de televisie in Australië tijdens een interview dat een uur duurde.

“Als dat niet het geval is, gaat ze ferm afzien. De druk die het koningshuis op haar schouders legt, is verpletterend. Ik vrees niet dat ze daar mee overweg zal kunnen.”

“Ik denk wel dat ze Harry graag ziet, maar die druk is er teveel aan. Ze zal volgens mij ook snel de echtscheiding aanvragen. Dat heeft ze in het verleden overigens nog eens gedaan. Dat was in 2013 toen ze ging scheiden van Trevor Engelson.”

Meghan geeft nochtans haar eigen carrière op om te trouwen met Harry. “Je zou voor minder”, is het antwoord van Geer. “Dat zou iedereen in haar plaats gedaan hebben. Ze trouwt met een man die een vermogen heeft van meer dan 60 miljoen euro. Een betere reden om je carrière op te geven, kan ik mij niet bedenken.”