VTM

Laura Lynn in het oog van de storm: "Het was de hel, ik heb een hele dag geweend"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Lynn (41) heeft erg diep gezeten. De zangeres werd gestalkt door een dolle fan en moest de dood van haar vader verwerken.

Aan Radio 1 zegt Laura dat ze klaar is voor een nieuwe start. Haar nieuwe single kreeg dan ook de toepasselijke titel ‘Ik trek het me niet aan’.

In de ‘Bende Van Annemie’ sprak Laura over Ardooie, waar ze woont, niets te beleven valt en dat de mensen er alleen maar negatief praten. Uitspraken waar men in het dorp niet om kon lachen.

“Ik heb het gevoel dat ze me die woorden in de mond gelegd hebben en dat ik daarna afgeblokt werd. Je moet weten: voor dat radio-interview in `De Bende Van Annemie' had ik een voorgesprek van een uur en veertig minuten”, reageert Laura in Dag Allemaal. 

“Ik heb toen verteld dat er in Ardooie wel elk jaar de Sint-Maartensstoet is, een heel leuk evenement met optredens in een feesttent, en veel ambiance. Tijdens de uitzending kreeg ik de kans niet om dergelijke dingen te zeggen.”

“En toen brak de hel los. Och, het was zo erg! Ik kreeg een hele lading verwijten en scheldwoorden over me heen. Ik heb er op mn gsm nog foto's van staan. (leest voor) Boerenwijf! Arrogante trut! Dikke nek! Marginaal geval! Je bent wereldvreemd in Ardooie! Heel erg kwetsende dingen.”

“Pas op zaterdag, de dag na de uitzending, is het echt ontploft en drong het tot me door wat er allemaal aan het gebeuren was. Ik heb de hele dag geweend, en me daarna twee weken thuis opgesloten. Ik durfde zelfs mijn dochter niet meer naar school te brengen omdat ik bang was om scheef aangekeken te worden door de mensen in het dorp.”