Alles wat je moet weten over de bevalling van Kate Middleton: ‘Dit wordt de naam van haar baby’

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet lang meer duren voor Kate Middleton gaat bevallen van haar derde baby. Het kan voor ieder moment zijn.

Wat weten we tot nu toe over de bevalling van Kate? Het geslacht van de baby is aan niemand kenbaar gemaakt. Het zal dus voor iedereen een verrassing zijn als het geslacht bekend gemaakt zal worden.

Al zijn er natuurlijk wel vermoedens. De bookmakers zetten volop in dat het een meisje zal worden. De meest voorkomende namen zijn Alice, Maria en Victoria. Alle namen hebben een historische betekenis. En vergeet Elizabeth niet. Prins William zou in ieder geval scoren bij zijn grootmoeder. Mocht een jongen zijn dat worden namen als Albert, Arthur en Frederick het meest genoemd. 

Wanneer Kate precies moet bevallen weet niemand. Maar Kensington Palace zei in oktober dat het in april zou zijn, nu dus. Wat wel zeker is, is dat de baby zal geboren worden in het ‘Sint Mary’s Hospital’ in Londen. De parking is nu al voorbehouden voor de pers, die massaal aanwezig zal zijn. Het duidt erop dat de bevalling voor elk moment kan zijn.

Prins George in 2013 in datzelfde ziekenhuis geboren en zijn zus Charlotte twee jaar later ook. De baby zal de vijfde in lijn zijn voor de troon.