Man wil het raam van zijn mobilhome sluiten, maar dan komt er plots een luipaard tevoorschijn: "Ik dacht dat hij ging sterven"

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
In Namibië speelde er zich een gruwelijk incident af. Een Duits echtpaar werd in hun mobilhome aangevallen door een luipaard.

De man wilde rond 1 uur ‘s nachts het raam van zijn mobilhome sluiten, maar net op dat moment sprong het luipaard tevoorschijn. Het was het begin van de horror.

De man werd uit het raam gesleurd door het dier terwijl zijn vrouw hem met de voeten terug naar binnen probeerde te trekken. Uiteindelijk kon de man zijn vingers in de ogen van het luipaard steken en kon zijn vrouw hem terug binnentrekken.

“Er lag overal bloed”, doet de 60-jarige Petra Windmeisser haar verhaal. “Ik probeerde het bloeden te stoppen en hulp te halen, maar er was geen receptie.”

“Mijn man bloedde hevig maar bleef wel bijbewustzijn. Het was een vreselijke nachtmerrie. Ik dacht dat mijn man Hardy zou sterven.”

De man zijn hoofdhuid van zijn schouders en armen was in stukken gescheurd door de klauwen van het luipaard. Hij had een diepe wond in zijn nek en hij was vol met bloed.

Er kwam een einde aan de nachtmerrie toen er iemand toevallig passeerde. Hij bracht het koppel meteen naar het ziekenhuis, waar de man een spoedoperatie onderging.

Waarschijnlijk is het luipaard aangevallen door stropers. Het zou kunnen verklaren waren het zo uiterst gewelddadig reageerde.