Prins Laurent bijt van zich af: "Om die reden heb ik mij een nieuwe motor gekocht"

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Laurent zag een deel van zijn dotatie verminderen. Hij had daar veel kritiek op, maar kocht zich toch nog een nieuwe motor.

Laurent arriveerde met zijn nieuwe motor in Hasselt. Hij ging er shoppen bij mode-ontwerper Stijn Helsen. "Ik denk wel dat ik mag zeggen dat Stijn een vriend is", reageert de prins in Het Belang van Limburg.

"Ik heb hem en zijn familie zeer graag. Als ik nieuwe kleren nodig heb, ga ik naar Stijn. Zaterdag ben ik enkele hemden gaan kopen. Stijn is iemand die echt zijn best doet in de modewereld, hij is bekwaam en toont ontzettend veel moed in zijn ontwerpen. Dat mag wel eens gezegd worden.”

"Fantastische machine"
Opvallend is dat de prins kwam met een gloednieuwe motor. “Ik wil eigenlijk niks anders meer”, zegt hij. “Die motor is zeer veilig op de weg, is baanvast, hij verbruikt weinig en de technologie die erachter zit is in één woord fantastisch."

"In de files win je er overigens veel tijd mee. Ik wil niet meer met mijn wagen in de stad rijden, want dat is niet meer van deze tijd. Geef mij maar een motor als deze. Of de elektrische fiets.”