VTM

Lieve uit ‘Blind Getrouwd stelt zich vragen: “Het is toch niet omdat je op tv komt, dat je uitgescheten mag worden door het hele land?”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Aljosja en Lieve hebben besloten om verder te gaan met hun huwelijk. Constant samenwonen doen ze nog niet.

“Nee, maar Lieve en ik zijn nog maar dik vier maanden samen. Hoeveel koppels gaan zo snel samenwonen?”, stelt Aljosja zich luidop de vraag in Dag Allemaal. 

 “We doen het allemaal op óns tempo, zonder ons druk te laten opleggen. Samenwonen, dat zou voor ons allebei ook de eerste keer zijn”, merkt Lieve op.

“Lieve heeft nog altijd haar appartement in Brugge, ik het mijne in Gent. We voelen ons nog niet klaar om de huur op te zeggen en ons oude leven op te geven. We proberen wel vijf avonden op de zeven bij elkaar te zijn. Dat werkt supergoed, en zo blijft er nog tijd over voor de vrienden en hobby'”, legt Aljosja uit.

Het koppel kreeg in het begin van ‘Blind Getrouwd’ veel kritiek over zich heen. “Dat deed echt wel iets met ons. Je voelt je dan zo kwetsbaar. Het is toch niet omdat je op tv komt, dat je uitgescheten mag worden door het hele land?” 

“Maar Aljosja kan de dingen zo schoon relativeren, hij kon mij altijd geruststellen. Dat heb ik nodig, ik ben nogal een stresskieken”, aldus Lieve.