Meisje van 4 jaar hoort ‘s nachts geweerschoten. Ze stapt uit haar bed om te gaan kijken wat er aan de hand is en wat ze dan ziet is pure horror

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een meisje van 4 jaar beleefde alle gruwel in één nacht. Toen het meisje uit California donderdagnacht wakker werd, deed ze een vreselijke ontdekking.

Het meisje lag te slapen in haar slaapkamer toen ze donderdagnacht rond 3 uur geweerschoten hoorde. Het meisje ging beneden kijken wat er aan de hand is.

Toen ze beneden kwam deed ze een gruwelijke ontdekking. De peuter trof er de dode lichamen aan van haar ouders en grootouders.

Moord en zelfmoord
Onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om moord en dubbele zelfmoord. De 26-jarige Jacob Thayer zou eerst zijn eerst zijn 27-jarige vriendin hebben doodgeschoten. Daarna volgden ook zijn ouders, alvorens hij zelfmoord pleegde.

Toen het meisje de lichamen vond, had ze nog de reflex om met de smartphone van haar overleden grootvader naar haar grootmoeder te bellen om te zeggen wat er gebeurd is. Zei verwittigde op haar beurt de hulpdiensten.

Wanneer de hulpdiensten arriveerden, stonden het meisje en haar grootmoeder voor de deur hen op te wachten. Er is nog geen motief ontdekt voor de moordpartij.