VTM

Sylvie De Bie: “Ik ben alles kwijtgeraakt en daarna zonk ik naar de bodem”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sylvie De Bie is één van de deelnemers aan ‘Liefde Voor Muziek’. Dat programma neemt maandag bij VTM de plaats in van ‘Blind Getrouwd’.

Sylvie De Bie kennen we nog van bij Sylver. De 37-jarige zangeres beleefde een fijne tijd tijdens ‘Liefde Voor Muziek’. “Ik ben een dieselmotor, ik kom traag op gang en kijk liever de kat uit de boom”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

“Bovendien zat ik daar tussen sterke persoonlijk­heden: Helmut Lotti was voortdurend grapjes aan het maken, Coco Jr. zit boordevol sarcastische opmerkingen, Niels Destadsbader babbelt erop los … Ik heb me kapot gelachen, maar ik heb me soms ook wat op de achtergrond gehouden. Omdat ik nu eenmaal geen tafelspringer ben.”

Sylvie beleefde ook al minder prettige tijden. “Die periode dat ik met foute mensen heb samengewerkt. Toen ben ik alles kwijtgeraakt, en veel mensen deden daar hun voordeel mee. Achteraf lieten ze me vallen. Dan zink je tot op de bodem. Daaruit komt hopelijk nu een mooie plaat. Heel eerlijk, niks fake, want daar heb ik een hekel aan.”