VTM

Jani neemt hartverscheurende beslissing: "Al die negatieve reacties en die media-aandacht, voor mij hoeft het niet meer"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis (39) is weer helemaal terug. De sympathieke presentator heeft momenteel zowel op Vier als Vijf een programma lopen.

Jani is altijd vrolijk op televisie, maar in het echte leven is dat uiteraard niet altijd zo. De presentator heeft onlangs nog een hartverscheurende beslissing moeten nemen.

Jani heeft een kinderwens. Hij zou heel graag kinderen willen. De bedoeling was dat hij een draagmoeder zou inschakelen, maar dat plan gaat nu niet door.

“Ik denk niet dat dat nog zal gebeuren... Wij hebben er vroeger wel heel veel over gepraat: hoe gaan we het aanpakken? Voor een heterokoppel is dat makkelijk: je kunt dat in één avond regelen en het kost niet veel", reageert Jani in TV-Story.

“Maar kinderen krijgen werd bij ons gewoon té praktisch. Het ging heel raar aanvoelen, ook door de media-aandacht en helaas ook de negatieve reacties. Het voelde niet meer als iets dat we `voor ons' wilden doen.”

En dus proberen Jani en zijn vriend maar goede nonkels te zijn. "We hebben elk twee petekinderen via onze broers en vrienden. Christophe en ik zijn ook samen peter van de dochter van An Lemmens, Zappa. We genieten daar enorm van.” 

“Ik neem sneller een cadeautje mee voor mijn petekinderen dan voor mezelf. Maar hoe fijn het ook is om toffe dingen met hen te doen: het is ook heerlijk om daarna weer met ons tweetjes te zijn.”