VTM

Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ doet nu de camera’s weg zijn straffe uitspraak over zijn vrouw Lieve

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lieve en Aljosja kozen voor een latrelatie. Lieve zal vijf dagen in de week bij Ajosja logeren. De twee andere dagen zien ze elkaar niet.

Aljosja wil ook eerst even verduidelijken waarom Lieve hem niet naar de luchthaven deed toen hij naar Amerika vertrok. “De dag voor ik vertrok, had Lieve zware migraine. Daarom heeft ze me niet naar de luchthaven gebracht. Dat werd hier en daar verkeerd geïnterpreteerd”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

Lieve en Aljosja plagen elkaar ook voortdurend. “Als ik 's avonds zou thuiskomen en zonder mopje in de zetel zou ploffen, dan zou er iets mis zijn. Maar het is ook niet zo dat we de hele tijd onnozel doen.” 

“We voelen perfect aan wanneer we se­rieus met elkaar moeten omgaan en wanneer niet. De voorbije maanden hebben we nooit gedacht: Kom, doe eens normaal.”

Gelukkig was er ‘Blind Getrouwd’, want anders had Aljosja nooit voor Lieve gekozen. “Ik vond Lieve direct een knappe vrouw, maar niet de persoon die ik zelf zou kiezen.” 

“Stuur ons op een blind date en het zal heel gezellig zijn, maar aan het einde van de avond zouden we zeggen: Allez, merci, het was plezant, maar het gaat niks worden.(lacht)”