VTM

Helmut Lotti openhartig: “Of ik kanker heb?”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Helmut Lotti is één van de kandidaten die straks zal deelnemen aan een nieuw seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Helmut reageert op de felle kritiek die hij de voorbije tijd gekregen heeft.

“De reacties kunnen soms hard zijn, hé? Ach, de sabels staan continu in de aanslag om iemand een kopje kleiner te maken. Maar we zijn niet met hersenchirurgie bezig, hé”, zegt Helmut in Dag Allemaal.

“Ik maak muziek, en ik hoop dat mensen het even mooi zullen vinden als ik. Meer niet. Sta ons dan toch toe nu en dan eens de grenzen op te zoeken.” 

“En ja, als het wérkt, is dat veel plezanter dan wanneer het níet werkt. In Duitsland hebben ze jou met open armen opnieuw onthaald. Dat ging vrij rimpelloos.” 

“Maar voor hen ben ik natuurlijk gewoon even weggeweest. Velen weten niet waar ik intussen heb gezeten. Er zijn zelfs nogal wat mensen die denken dat ik ziek ben geweest.”

“Ah ja, mijn haar was plots weg. En daarna knipte ik het heel kort. Er werd al snel gedacht dat ik kanker had gehad, wat niet zo is, voor alle duidelijkheid.”