"Het was Goolaerts zijn droom om Parijs - Roubaix te rijden, waarom moet hij dan zo uit het leven gegrepen worden?"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Michaël Goolaerts overleed gisteren na Parijs - Roubaix. Heel de wielerwereld is in shock door dit plotse overlijden. Goolaerts was nog maar 23 jaar.

"Diep vanbinnen voelden velen waarschijnlijk ook al aan dat het misschien helemaal de verkeerde kant uitging", reageert Kenny De Ketele. "Hoe dan ook blijf je geloven in een goede afloop tot het moment dat ze de benen van onder je lijf wegzagen met dat bericht... Veel sterkte iedereen! Rip Michael Goolaerts"

Corne Van Kessel neemt met deze emtionelel woorden afscheid van Goolaerts. "Een droom Parijs Roubaix rijden! Waarom moet je er dan zo uit gegrepen worden! Nooit meer op het zelfde uur vertrekken en dan toch in hallaar bij jou aan de achterdeur staan omdat je nog niet klaar was! Sterkte aan de familie!!"

"De hele avond hopen op het beste, bang zijn voor het slechtste. Bang dat dit bericht zou komen... Veel sterkte aan Michael’s familie, vrienden en team. Het ga je goed. RIP Michael", is de reactie van Sepp Van Marcke.

En ook Wout Van Aert reageerde al. "Goolie, net als ik bouwjaar ‘94. Bijgevolg zitten we al jaren samen in het peloton. Ik kan het nog niet vatten dat daar een einde aankomt. Uw eeuwige smile zal altijd een inspiratie blijven voor mij. Rust zacht maat."