Jongetje van 4 jaar morst met de ontbijtgranen, maar zijn ouders worden woest en doen dan iets walgelijks: “Als een beest”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een koppel uit de buitenwijken van het Amerikaanse Philadelphia heeft zichzelf goed in nesten gewerkt. Ze worden beschuldigd van de moord op hun zoontje van vier jaar.

De 19-jarige moeder Lisa Smith en haar 26-jarige vriend Keiff King, moesten vrijdag voor de rechter verschijnen. Ze zitten al sinds januari in voorhechtenis.

Het koppel zou hun zoontje vermoord hebben omdat hij morste met de ontbijtgranen. Daarna zou hij op een beestachtige manier om het leven zijn gebracht.

De ouders mishandelde hem op een gewelddadige manier. Uit de autopsie op de jongen is overigens gebleken dat die mishandelingen al een tijdje bezig waren.

Moeder Lisa - die opnieuw zwanger is -  beweerde dat haar zoontje gestorven is aan een zeldzame ziekte, waardoor hij wankel liep. Tijdens de autopsie werd ook nog vastgesteld dat de jongen een gebroken rib had, er werden brandmerken teruggevonden op zijn lichaam en de jongen zou volledig in shock geweest zijn.

"Wat de ouders deden is beestachtig" - speurder

Eén van de speurders windt er geen doekjes om. “Er staan nog steeds sporen op de billen van de jongen. Zo hard hebben ze hem geslagen.”

“Je kan je niet voorstellen dat ouders hun kind op een dergelijke beestachtige manier mishandelen. Zelfs na drie maanden is iedereen in shock van wat ze deden met hun zoontje.”