Dit is zo erg voor de hond! Kan iemand aub de bal gooien?

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Er is een opmerkelijk verhaal opgedoken over een Border Collie. De hond wilde met zijn bal spelen, maar dat liep niet helemaal zoals hij in gedachten had.

De Border Collie uit Liverpool liep vrolijk rond met zijn bal. Het ging fout toen hij de bal naar een standbeeld gooide. Dat reageerde uiteraard niet. De hond besefte niet dat het een standbeeld was en begreep er niets van.

Spelen
Hij bleef maar rond het standbeeld lopen in de hoop dat het zou reageren en zijn bal zou teruggooien. Uiteindelijk gaf hij het op en ging hij voor het standbeeld zitten treuren. "Waarom wil die met mij spelen?"

Puppy
"Dat is Hurley ten voeten uit", zegt eigenaar Adam Shore. "Hij is nu acht jaar, maar denkt nog steeds dat hij een puppy is. Hij is verslaafd aan het spelen met zijn bal. Na een uurtje ben ik meestal moe. Dan gaat hij gewoon naar anderen toe en die spelen dan met hem. Hij is het dus niet gewoon als men niet met hem wil spelen."

Grappig
"Ik vond het eigenlijk nog wel grappig. Op een bepaald moment keek hij mij om te vragen waarom die 'man' voor hem de bal niet wilde teruggooien. Na een minuut gaf hij het op en ging verder", besluit het baasje.