Tiener krijgt verschrikkelijke opmerking te horen in bakkerij als ze cupcakes gaat kopen. Wat het meisje dan doet, is zalig: “Je had haar gezicht moeten zien”

bron: The Sun
door: PMN
Afbeelding bron: The Sun
De 19-jarige Vega Blossom stond te wachten bij haar favoriete bakker. Als ging goed, tot ze een vreselijke opmerking te horen kreeg.

Wanneer Vega aan de beurt was, kon een klant in de bakkerij haar mond niet houden: “Het is te hopen dat ze niet alle cupcakes gaat kopen en wij niets meer hebben.”

Het was een opmerking die hard is aangekomen bij het tienermeisje uit de Verenigde Staten. “Dat kan je wel zeggen”, reageert ze. “Die opmerking kwetste mij enorm, maar ik wilde dat niet laten merken.”

Vega bedacht snel een plannetje om de klant in de bakkerij een lesje te leren. “Ik wilde aanvankelijk maar zes cupcakes kopen”, legt ze uit. “Maar door die opmerking heb ik meteen 20 cupcakes genomen. Zo kon ik die klant eens een lesje leren.”

Toen Vega naar buitenging, zorgde ze voor de kers op de cupcakes. “Mevrouw”, vroeg ik. “Kan je de deur eens openen want ik heb mijn handen vol? Je had haar gezicht moeten zien. Met veel tegenzin opende ze de deur. Hopelijk gaat ze nu in het vervolg beter nadenken alvorens nog zo’n opmerking te maken.”