Man wordt razend op zijn kitten van elf weken oud is. Hij had een krab gekregen van het katje. Wat voor gruwelijke dingen hij daarna met het diertje deed is om de tranen van in de ogen te krijgen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een 20-jarige man haalde een klein katje in huis. Het diertje was nog maar elf weken oud toen hij zijn katje Niko een gruwelijke dood bezorgde.

De Brit Kieran Haynes werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden. Hij gaf toe dat hij het katje onnodig veel leed bezorgde.

Hij werd razend nadat hij een krab had gekregen van Niko. Daarop nam hij het katje en hield het onder een dekbed tot dat het niet meer bewoog. Vervolgens verliet Haynes zijn huis. Toen hij terugkwam vond hij zijn katje dood terug met een gebroken oogkas in zijn eigen ontlasting. Het katje lag daar zeven uur lang alleen en stierf zo een erg pijnlijke dood.

Het lijk van het katje hing hij aan de wasdraad van zijn ex-vriendin haar appartement. Inspecteur Jones onderzocht de zaak. “Dit is één van de ergste vormen van dierenmishandeling die ik ooit heb gezien”, zegt hij. “Hij heeft een weerloos en kwetsbaar kitten van elf weken oud een vreselijke dood bezorgd. Op dergelijke dingen kan je je niet voorbereiden.”