VTM

Dokter heeft geen goed nieuws voor Lesley-Ann Poppe: “Het is alarmerend”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe (39) gaat zich haar doktersbezoek nog wel een tijdje herinneren. Ze kreeg geen goed nieuws te horen.

De dokter zei dat Lesley-Ann te dik was. Na haar miskraam was ze plotseling erg beginnen te verdikken. “Als ik niet dringend iets aan mijn gewicht deed, zou ik een diabetespatiënte worden. En dat wilde ik écht niet laten gebeuren. Ik heb toen beslist om het roer helemaal om te gooien en ben anders beginnen eten. En 'k ben héél blij dat ik het volhoud”, reageert Lesley-Ann in TV-Familie.

“Ik at heel onregelmatig. Maar mijn tweede zwangerschap heeft er ook geen goed aan gedaan. Na de geboorte van Gabriël ging ik op dieet, maar dan werd ik opnieuw zwanger. En zoals je weet kreeg ik toen een miskraam te verwerken... En dan is je gewicht natuurlijk even geen prioriteit. Precies. Ik kon me niet druk maken over die extra kilo's, mijn verdriet was te groot. En door die miskraam werd ik een emo-eter.”

Maar Lesley-Ann heeft zich intussen herpakt. “Twintig kilo is er al af! En ik wil er nog vijftien kwijt. Ik weeg nu 70 kg, maar ik droom ervan om mijn vroegere figuurtje terug te hebben. Ik geef het eerlijk toe: ik was op weg om een ton te worden…”