VTM

Nono blijkt minstens zoveel talent te hebben als papa Koen: “Wat die jongen allemaal kan aan zijn elfde, verbazingwekkend”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Er zit heel wat talent bij de familie Wauters. Koen’s kinderen zijn nog maar tieners, maar nu al bekend in heel Vlaanderen.

Zita is enorm populair op de sociale media en Nono is één van de dansers bij de Ketnetmusical ‘Team U.P.’ De regisseur van de musical Tijl Dauwe is onder de indruk van Nono. 

“Wij zijn héél blij met Nono. Hij is een van de sterren van de show. En 't is een enthousiaste, toffe jongen die nog verwonderd door het leven gaat”, zegt Tijl in TV-Familie. “Hoewel hij via zijn vader toch al weet hoe de showwereld in elkaar zit. Nono toont dezelfde geestdrift als de andere kinderen. Hij is lief, beleefd en zorgt graag voor anderen.”

Verbazingwekkend
“Nono is altijd nog maar elf jaar, hé. Ik ben onder de indruk van wat hij allemaal kan. “Dat Nono op die leeftijd al zo'n professionaliteit toont, is indrukwekkend. Op het podium lijkt hij zijn zenuwen trouwens onder controle te hebben, maar vóór hij op moet, is hij toch een stresskip, hoor.”

Tijl heeft ook mooie woorden voor ouders Koen en Valerie. “Het is heel mooi om te zien hoe Koen en Valerie met Zita en Nono omgaan', zegt hij. `Ze gunnen hun kinderen die kansen om zich in de showbizz te ontplooien, maar ze doen dat op een gezonde manier.”