VTM

Marie Verhulst ziet groot verschil met haar broer Viktor: “Bij momenten was het echt belachelijk”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marie Verhulst (22) heeft tegen alle verwachtingen Natalia verslagen in ‘Boxing Stars’. Het is een straffe prestaties van de dochter van Gert Verhulst.

Het viel op hoe hard haar vader Gert en broer Viktor hebben zitten roepen tijdens de kamp. “Ze hebben de longen uit hun lijf geschreeuwd! Viktor had zelfs geen stem meer (lacht). Op het moment dat ik in die ring stapte, wist ik dat ik omringd werd door mensen die in mij geloofden."

"Dat gaf me veel kracht. Papa had me trouwens aangemoedigd om mee te doen, hij had het volste vertrouwen in een goede afloop. Alleen toen ik zei dat het tegen Natalia was, moest hij even slikken”, zegt Marie in TV-Story.

“Viktor heeft zich toen goed geamuseerd en vond het programma ook iets voor mij. Dat heet mijn keuze zeker beïnvloed, want ik apprecieer zijn mening heel hard. Over alles.”

Nochtans zijn Marie en Viktor twee totaal verschillende karakters. "Viktor denkt meer na en zal nooit onbezonnen aan iets beginnen, ik kan juist heel hevig en impulsief zijn. En hij is heel gestructureerd, terwijl ik meer een sloddervos ben. Als kind maakten we dan ook veel ruzie, over de belachelijkste dingen, zoals de afstandsbediening van de tv. We schelen maar een jaar, maar toch is hij de oudere broer en dus won hij meestal (lacht).”