VTM

VTM lanceert belangrijke oproep over ‘Blind Getrouwd’

bron: VTM/Newsmonkey
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
‘Blind Getrouwd’ heeft dit seizoen bijna al zijn geheimen prijsgegeven. Volgende maandag is er de slotaflevering en weten we of de koppels die hun huwelijk lieten doorgaan, nog steeds samen zijn.

Dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was een enorm succes. Het programma behaalde wekelijks zeer hoge kijkcijfers. De keerzijde waren ongetwijfeld de vele haatmails en de online terreur die Marjolein te verwerken kreeg.

Wie deelneemt onderschat best de impact van het programma niet. Als je dit niet afschrikt, dan is het misschien volgend jaar wel jouw beurt om deel te nemen aan ‘Blind Getrouwd’.

VTM is immers op zoek naar nieuwe kandidaten. Om deel te nemen aan Blind Getrouwd, moet je minstens 25 jaar oud zijn, uiteraard single zijn en geen kinderen hebben. VTM zoekt ook specifiek naar mensen die "écht op zoek zijn en voldoende open zijn, zodat de experten je alle kansen kunnen geven".

Als je wil deelnemen is het heel simpel. Je moet gewoon je e-mailadres achterlaten op de site van VTM. Dat kan je doen via deze link: KLIK OP DEZE TEKST OM JE IN TE SCHRIJVEN!