Horror op Facebook Live schokt iedereen: Vrouw neemt een pistool en richt het naar de camera. Vervolgens doet ze iets verwerpelijks

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Zondag was er iets verschrikkelijks te zien op Facebook Live. Een vrouw uit Texas filmde hoe ze iemand neerschoot.

De gruwelijke video toont het precieze moment waarop de 26-jarige Devyn Holmes werd neergeschoten. De vader van twee kinderen vecht momenteel in het ziekenhuis voor zijn leven. Het incident deed zich rond 2.30 uur voor aan een tankstation in Houston.

Holmes werd neergeschoten door Cassandra Damper. Bij het incident was er ook nog een andere man betrokken. Op een bepaald moment plaatst hij een pistool tussen Holmes en Damper.

Vervolgens neemt Damper het pistool terwijl ze het aan de camera toont. Holmes hield haar hand vast. “Je maakt mij nerveus”, zei hij.

Opgepakt
“Waar kom je vandaag”, vraagt Damper aan Holmes, terwijl ze het pistool op hem richt. “Zeg het!” Maar nog voor de man iets kan zeggen, krijgt hij een kogel door zijn hoofd. Het bloed stroomt over zijn wit t-shirt.

De politie heeft Damper intussen opgepakt. Ze zegt dat ze niet wist dat het pistool geladen was. Cadillac Coleman, de andere man in het verhaal, is niet aangeklaagd.