VTM

Lindsay neemt haar baby Lisa-Marie al meteen op het vliegtuig, maar dat bleek dat geen goed idee te zijn: “Alles liep goed tot de landing, toen ging het mis”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay vertoeft momenteel met haar man Kris en baby Lisa-Marie in het buitenland. Ze genieten er van de zon, zee en strand in hun appartementje in Spanje.

“Ik was er echt aan toe, want net als veel mensen was ik het koude, grijze weer in België kotsbeu. Om nog maar te zwijgen van die eeuwige regen! Ik keek dus al weken uit naar deze trip, al was ik ook best zenuwachtig”, merkt Lindsay op in TV-Story.

“Het is namelijk onze eerste vakantie als gezin, en ik maakte me vooraf zorgen over de vliegreis. Ik ben het vliegtuig in gestapt met een klein hartje. Je hoort zo vaak verhalen van baby's die een hele vlucht wenen en dat wilde ik niet meemaken.” 

“Maar het mag gezegd worden: Lisa-Marie was een voorbeeldige passagier - of toch het grootste deel van de tijd. Tijdens het opstijgen gaf ik haar pap en zodra we in de lucht hingen, sliep ze als een roos. Missie geslaagd, dacht ik.” 

“Maar tijdens het landen had ze zoveel pijn aan haar oortjes dat ze zeker twintig minuten heeft geweend. Ocharme de mensen naast ons! Zelfs ik kon haar niet troosten, wat het voor mij natuurlijk ook extra moeilijk maakte…”