VTM

Dina Tersago waarschuwt vrouwen die deel willen nemen aan ‘Boer zkt vrouw’: “Dergelijke vrouwen zullen snel door de mand vallen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Dina Tersago
Afbeelding bron: Medialaan
Vanavond is weer een nieuwe aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’. Dit keer zoeken Dina en Ann een vriendin voor enkele boeren in het buitenland.

Dames die zich geroepen voelen, mogen zich intussen al inschrijven. “Australië spreekt natuurlijk een pak meer tot de verbeelding dan Duitsland. Ja, maar Duitsland is heel wat minder ver, wat betekent dat meisjes die heimwee hebben op amper vijf uur rijden weer thuis zijn. Ik denk dat er voor elk wat wils is. Alle bestemmingen hebben hun charmes”, zegt Dina in Dag Allemaal.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat vrouwen zich inschrijven om eens gratis een verre reis te kunnen maken. “Het blijft wel de bedoeling dat ze voor de boeren inschrijven”, merkt Dina op. “Vrouwen die zich alleen maar inschrijven om een weekje op vakantie te kunnen gaan, zullen snel door de mand vallen.”

“De meeste boeren wonen ook in the middle of nowhere en hebben geen rock-'n-roll-leven. je moet ook voorbij die looks kijken, hé. Alle boeren zijn oprecht op zoek naar de liefde, en ik gun het hen zó hard…”