Dylan had een zeldzame vorm van kanker waardoor ouders beslisten om hem vreedzaam te laten sterven: “En toen gebeurde er iets dat we niet kunnen verklaren”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Het leven van Dylan Askin uit het Engelse Derby zag er niet goed uit. De ouders leefden met de gedachte dat hij elk moment kon sterven.

Dylan had een zeldzame vorm van kanker. Een jaar geleden, tijdens Pasen 2016, was hij ten dode opgeschreven. Zijn ouders wilden hem toch nog laten dopen. Dat gebeurde op zijn ziektebed.

Slecht nieuws
Artsen hadden overigens zeer slecht nieuws voor de ouders. Ze geloofden niet dat Dylan het zou overleven. De ouders namen de hartverscheurende beslissing om de machines uit te schakelen. Zo zou Dylan op een vreedzame manier kunnen sterven.

Wakker
Maar Dylan toonde zich moedig en vocht terug. De artsen in het ziekenhuis konden hun ogen niet geloven wanneer de jongen plots wakker werd.

Volledig genezen
We zijn nu twee jaar later en Dylan is volledig genezen van zijn ziekte. “Dylan is ons paaswonder”, zegt zijn moeder nu. “Onze oudste zoon zei toepasselijk: ‘Zoals Jezus’, hij had er net op school over geleerd. Ik ben niet gelovig, maar je mag hier echt wel van een wonder spreken.”