Man vindt zijn vrouw te dik en zet haar op onmenselijk dieet: Ze moet restjes uit de vuilnisbak eten en dat is nog lang niet alles

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Metro
De 57-jarige Tanveer Ghani vond zijn vrouw Farzana Kauser (37) te dik. Hij voerde voor zijn echtgenote een onmenselijk dieet in.

Het koppel trouwde in 2015. Het was een ‘geregeld’ huwelijk dat doorging in Pakistan. Afgelopen zomer arriveerden ze dan met vertraging in Wales. De vertraging kwam er door visumproblemen.

Dik
De man vond zijn vrouw intussen te dik geworden. Hij mishandelde zijn vrouw en liet ze ook restjes uit de vuilnisbak eten. De vrouw moest zich voortdurend wegen. Na drie maanden was de vrouw het beu en trok ze terug naar haar familie.

SMS'en
De man voerde ook psychologische terreur. “Ik vind je te dik”, schreef hij dan in een sms. “Ik vraag de echtscheiding aan.” Het is hartverscheurend wat de vrouw hem stuurde. “Schat, ik zal vermageren. Maar straf mij aub niet.”

Klacht
Er is intussen een klacht tegen de man ingediend en hij kent volgende maand zijn straf. De vrouw is mentaal gekraakt en twijfelt zelfs of ze wel ‘normaal’ is.

Tags wales dieet