VTM

Na één aflevering van ‘Boer zkt’ Vrouw’ heeft Dina Tersago al dringende boodschap voor VTM

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Dina Tersago
Afbeelding bron: Medialaan
Dina Tersago presenteert samen met An Lemmens een nieuw seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Dit keer gaan ze boeren in het buitenland helpen.

Het klikt wel tussen Dina en An. “Ik zou met An op café kunnen gaan, absoluut. We waren er vorige week nog mee aan het lachen dat we allebei een grunge-periode hebben gehad. Toen ik in het middelbaar zat, luisterde ik naar Nirvana, ik droeg een Arafat-sjaal en liet m'n haar koper verven. Er zit meer An in Dina dan mensen denken, én omgekeerd”, licht Dina toe in Dag Allemaal.

De presentatrice heeft ook dringende boodschap voor VTM. “Ik heb nu ‘de Vetste Vakantie’ gedaan. En daarnaast heb ik tekenfilms ingelezen voor VTMKZOOM en zat ik ook in `De Club van Siska', `Wii in Tahiti', `De Slimste Mens'...En toch blijven mensen mij linken aan ‘Boer zkt Vrouw’. Ik heb daar geen enkel probleem mee, maar het zou leuk zijn om in de toekomst eens een ander groot programma te presenteren, zodat ik aan het einde van mijn carrière niet alleen `die van `Boer Zkt. Vrouw' ben."