VTM

VTM heeft belangrijk nieuws over het voortbestaan van Blind Getrouwd want die is hoogst onzeker

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van Blind Getrouwd zitten maandag weer op het puntje van hun stoel. Dan zal duidelijk worden welke koppels hun huwelijk zal blijven duren en wie de echtscheiding zal aanvragen.

Het is overigens nog lang niet zeker dat er ook volgend jaar een seizoen komt van ‘Blind Getrouwd’. Dat zegt VTM-woordvoerster Sara Vercauteren aan Het Nieuwsblad. “De komst van een nieuw seizoen hangt niet af van het aantal jawoorden dat de huidige koppels geven”, luidt het.

“Liefde kun je niet dwingen en we kunnen niet anders dan hopen dat er veel succesvolle koppels met elkaar naar huis gaan. Onze experten doen hun uiterste best om hen te matchen, maar dan is de keuze aan hen.”

“Alles hangt af van het aantal inschrijven die we krijgen. En hoeveel matchen in die nieuwe poel van deelnemers gevonden kunnen worden natuurlijk. We willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Zoals dat bij Nicolas en Evelien, en Veerle en Nick uit seizoen twee gelukt is. Nuria en Stijn van het eerste seizoen hebben zelfs een kindje gekregen samen.”