Moeder is blij met de geboorte van haar tweede kind maar wat daarna gebeurt is gruwelijk: “Ze zeggen dat ik beter zelfmoord kan plegen”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een moeder van twee kinderen krijgt het zwaar te verduren. Ze heeft neurofibromatose in extreme maten.

De 38-jarige Charmaine Sahadeo lijdt aan een zeldzame vorm van de aandoening. Ze heeft drie gigantische gezwellen aan haar rechterbeen. Daardoor kan ze niet meer staan of lopen. Ook in haar gezicht zijn er duizenden tumoren vastgesteld.

Grote gevolgen
De ellende voor de vrouw begon na de geboorte van haar tweede kindje. Vanaf toen zijn de tumoren beginnen groeien. Charmaine, die afkomstig is uit Trinidad, denkt dat de aandoening verantwoordelijk is voor haar huwelijk dat na 18 jaar strandde, haar financiële problemen en de moeite om werk te vinden. Veel werkgevers weigeren haar omwille van haar uiterlijk.

Zelfmoord
Bovendien krijgt Charmaine ook te maken met harde opmerkingen. Sommige mensen suggereren zelfs dat ze maar beter zelfmoord kan plegen. “Ik vind mezelf nog steeds een mooie vrouw en trek het me niet aan”, is de moedige reactie van haar.

Buitenland
Charmaine is van oordeel dat de artsen in Trinidad haar probleem niet krijgen opgelost. Ze gaat nu hulp zoeken in het buitenland.

Tags trinidad