VTM

Lien Van De Kelder blikt vooruit: “Er zijn nog veel geheimen die jullie niet weten en dan is er nog Véronique”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lien Van De Kelder haar personage Marie wordt verdacht van de moord op Paul Wils. Maar ook haar vriend Lars (rol gespeeld door Kürt Rogiers) staat op het verdachtenlijstje.

“'t Is zo tof als je een gevoelige snaar kan raken. Deze verhaallijn vol geheimen geeft m'n personage echt diepgang en daar ben ik dankbaar voor. Veronique is terug uit Italië. Zij is voor Marie een niet te onderschatten concurrente in de strijd om Lars' hart”, reageert Lien in TV-Familie

“Wie het best past bij Lars? Wel, ik denk dat er geen enkele vrouw tot het einde bij Lars past. Hij is een player, hé. En dat zal hij volgens mij altijd blijven. Op de sociale media zijn er twee kampen: team Veronique en team Marie. Klopt. En daar heb ik geen probleem mee. Voor elk wat wils. 't Is leuk dat de kijkers daar zo intens mee bezig zijn.”

“Ik merk dat zelf ook en zie het als een vorm van appreciatie. Om eerlijk te zijn: zelf vind ik Marie en Lars goed bij elkaar passen. Ze zien elkaar graag. Alleen hebben ze elk een ander toekomstbeeld én allebei een zwaar verleden.”