VTM

Mike likt de wonden na zijn mislukt huwelijk in ‘Blind Getrouwd’: “Marjolein is daar nooit meer uitgeraakt en dat was het begin van het einde”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Mike blikt voor het eerst terug op zijn mislukt huwelijk in ‘Blind Getrouwd’. Het werd tot nog toe het meest besproken huwelijk van het jaar.

Mike en Marjolein haalden zelfs het einde van het programma niet. Daarvoor al woonden ze terug apart. Mike zegt dat het fout is gelopen op de derde dag van hun huwelijksreis. “Die dag zaten we te eten en ik voelde dat Mar­jolein ergens mee zat. Is er iets? vroeg ik.” 

“Nee, zei ze. Oké, dacht ik, dus liet ik het los. ­Tijdens die wandeling hebben we er verder over gepraat en was het voor mij op­gelost. Maar dat was het dus niet. (lacht) Marjolein voelde zich onbegrepen, terwijl ik overging tot de orde van de dag. Dat ­gevoel, daar is zij nooit meer uitgeraakt”, zegt Mike in Het Nieuwsblad.

“Marjolein heeft al snel gevoeld dat het niet klopte voor haar. Dat is alleen maar erger ­geworden. Zelfs zo erg dat we nog tijdens het ­experiment apart zijn gaan wonen. Want de frustratie nam toe, ook al deden we allebei ons best.”