VTM

Erika Van Tielen over paar personage Amélie die Gino probeert te redden: “Zet je maar schrap want het gaat heftig worden”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het dreigt in Familie de verkeerde kant op te gaan met Amélie. Ze dreigt zichzelf weer hopeloos in de problemen te werken.

Amélie wil Gino redden van de drugsdealers. Een opdracht die niet zonder risico is. De twee delen een serieus verleden. “Inderdaad. En de rust was nu net teruggekeerd. Amélie had volledig gebroken met haar duistere verleden, maar ja... Ze kan haar gevoelens voor Gino niet negeren. C'est ça”, legt Erika Van Tielen, die de rol speelt van Amélie, uit in TV-Familie.

“Want diep vanbinnen is Amélie zeker geen slecht meisje. Gino kampt met een drugsprobleem en zit in de business, maar hij is geen klassieke dealer. Amélie wil hem vooral redden. Ze bedoelt het dus goed. Op deze manier komt Amélies rebelse kantje natuurlijk wel weer boven.” 

“Ja, zet je maar schrap voor een heftige periode. 't Zal spannend worden. Maar nog even over Amélie: ze is misschien wat rebels, ja. Maar da's niet per definitie slecht, hé. En zeker niet voor jou als actrice, toch? 't Is inderdaad leuk dat mijn personage nooit een klassiek meisje zal zijn. Maar evengoed dat ze ook niet súperstout is.”