VTM

‘Niet Marjolein maar wel Mike is de grote schuldige aan de breuk: Dit heeft heeft Mike tijdens hun huwelijksreis opgebiecht en het deed zijn huwelijk meteen ontploffen’

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marjolein staat in het oog van de storm. De kijkers van ‘Blind Getrouwd’ vinden haar de grote schuldige dat haar huwelijk met Mike is stukgelopen.

De voorbije dagen dook er al meermaals de bedenking op dat Marjolein wel op heel korte tijd een ommezwaai heeft gemaakt. Ze deed op het laatste heel erg koel tegen Mike. Veel kijkers vonden dat ook erg voor hem.

Maar Marjolein had alle redenen om zo te doen tegen Mike. Dat staat te lezen in TV-Familie. Het blad komt met ophefmakend nieuws. Het heeft een bron die zegt dat Mike tijdens hun huwelijksreis iets moest opbiechten.

Mike zou daar gezegd hebben dat hij voor de start van het programma iemand anders heeft leren kennen. Marjolein zou daarop ineens een bocht van 180 graden gemaakt hebben.

Het kan verklaren waarom Marjolein plots zo koel deed tegen hem. Bovendien zei ze op het laatste ook nog: “Ik ben er zeker van dat je snel een meisje zal vinden die je gelukkig gaat maken.” Een zin die Marjolein niet toevallig zei, zo zou nu blijken.