VTM

Lien Van de Kelder geeft meer uitleg over het geheim van haar personage Marie: “Jullie gaan echt schrikken”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
In Familie is de zoektocht begonnen naar de man of vrouw die Paul Wils vermoord heeft. Is het Marie (rol gespeeld door Lien Van De Kelder) of is het misschien (rol gespeeld door Kürt Rogiers) of nog iemands anders?

De spanning is weer om te snijden. Wat wel opvalt is dat we nog steeds het geheim van Marie niet kennen. “Haar geheim gaat een grote invloed hebben”, vertelt ze aan TV-Familie. “Want de reactie van Lars ligt niet voor de hand. Dat geheim zal nog niet meteen uitgeklaard worden, hoor. Maar spannend is het nu al. Paul Wils is immers vermoord en iedereen begint elkaar te verdenken. Dat veroorzaakt ook spanningen tussen Marie en Lars.”

“Marie is bang dat haar geheim zal uitkomen. En dat wekt natuurlijk heel wat nieuwsgierigheid op. Heerlijk, hé. Nu, uiteindelijk neemt Marie iemand in vertrouwen en biecht ze haar geheim op. Da's eigenlijk een zegen, want 't is een zware last om dragen. Niet álle personages zullen dat geheim trouwens te weten komen. Maar geen paniek: de kijkers gelukkig wél!”

“Marie heeft Lars opgebiecht dat haar moeder een prostituee was. Dat maakt je personage wat meer emotioneel beladen. Marie kreeg niks in de schoot geworpen en is een vrijgevochten. Als je Marie haar geheim kent, zal je haar anders gaan bekijken.” 

“Toen Marie opbiechtte dat haar moeder een prostituee was, zette dat al iets in gang. Maar nu... Dit geheim is nog veel ingrijpender. De kijkers zullen serieus schrikken. En ik heb net de verhaallijnen van volgend seizoen gekregen, het zal nog zéér spannend worden.”