Zware kritiek op de Meilandjes na hereniging met huishoudster Nadège
LHX
Zware kritiek op de Meilandjes na hereniging met huishoudster Nadège
Foto: SBS Belgium - Play4

In 'Chateau Meiland' was er deze week een bijzonder moment te zien. De familie zag na lange tijd hun Franse huishoudster Nadège weer terug.

Toen de familie Meiland nog in hun Franse kasteel woonde, was Nadège hun huishoudster. Ze verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van 'Chateau Meiland' en werd al snel deel van de familie.

Toen het kasteel weer werd verkocht, werd Nadège ook aan de deur gezet. Daar kon ze toen niet mee lachen, maar inmiddels heeft ze haar negatieve gevoelens aan de kant geschoven. Begin 2022 zag ze de Meilandjes voor het eerst terug. Ze beloofde om hen in de toekomst een bezoekje te brengen in Nederland.

Zo gezegd, zo gedaan. Deze week is in 'Chateau Meiland' te zien hoe de Meilandjes Nadège op sleeptouw nemen en Volendam en de Zaanse Schans gaan bezoeken.

(Lees verder onder de post.)

Ook voor de kijkers is het een blij weerzien. Toch komt er ook heel wat kritiek. Volgens velen doen de Meilandjes dit enkel voor de kijkcijfers.

"Toch één grote poppenkast met die Nadège", klinkt het op X. "Jullie Meilandjes zijn zo doorzichtig. Caroline van Eeden schrijft een boek over jullie en ineens is er weer contact met Nadège."

"Maxime is zogenaamd benieuwd hoe het met Nadège gaat. Tuurlijk, wel voor de camera." "Zou Nadège iets verdienen aan deze uitzending? Aangezien zij er uiteraard bij is gesleurd om hun imago op te fleuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.