Zoontje Roxeanne Hazes doet pakkende uitspraak over André Hazes
COS
Zoontje Roxeanne Hazes doet pakkende uitspraak over André Hazes
Foto: Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes maakte onlangs bekend niet meer te zullen optreden tijdens 'Holland Zingt Hazes'. Ze heeft jarenlang de nummers van haar vader André Hazes sr. gezongen, maar vindt het nu tijd om verder te gaan.

Roxeanne Hazes vindt het "gezond" om nu haar overleden vader weer gewoon als 'papa' en als opa van zoontje Fender te zien in plaats van als de artiest André. Dat vertelde Roxeanne deze week bij Jinek.

De zangeres merkt ook dat Fender zich meer vragen begint te stellen. "Fender vroeg laatst waar zijn andere opa is. Hij noemt hem de opa van de liedjes", citeert Mediacourant Roxeanne.

"Ik vertelde dat opa in de hemel is en toen zei hij: 'Waar is dat dan?' Ik zei: 'Dat is een heel mooie plek op de wolken, waar het altijd gezellig is.' Toen zei hij: 'Oh, daar wil ik ook naartoe.'"

Roxeanne vertelde haar zoontje dat dat nog wel even zal duren. "Ik zei: 'Daar ga je pas naartoe als je heel erg oud bent en als je niet meer kan lopen.' En nu zegt hij dus tegen iedereen: ‘Weet je wel dat mijn opa geen voeten meer had?'", aldus Roxeanne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.