'Zo gaat het nu tussen Roxeanne en André Hazes na scherpe uitlatingen over Rachel'
COS

Het rommelt opnieuw bij de familie Hazes. Roxeanne Hazes heeft in 'Beste Zangers' enkele scherpe uitlatingen gedaan over haar moeder Rachel Hazes.

Roxeanne Hazes vertelde in 'Beste Zangers' dat moeder Rachel Hazes na de dood van André Hazes sr. vertrok om een boek te schrijven. "Daar beschadig je iemand voor de rest van zijn leven mee", klonk het scherp aan het adres van Rachel. 

André Hazes liet voor het eerst sinds lange tijd van zich horen. "Met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen", klonk het vol ongeloof bij de zanger.

"Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn."

Door het op die manier voor zijn moeder op te nemen, leek André het zijn relatie met zus Roxeanne op het spel te zetten. Dat is volgens Yvonne Coldeweijer niet het geval. "Ondanks dat Dré het heeft opgenomen voor zijn moeder, is er geen ruzie broer en zus op het moment."

Meer nieuws

Meer nieuws

.