Yvonne Coldeweijer weet het wel zeker over André Hazes: "Daarom wil hij Sarah van Soelen niet meer spreken"
COS
Yvonne Coldeweijer weet het wel zeker over André Hazes: "Daarom wil hij Sarah van Soelen niet meer spreken"
Foto: Instagram @sarahvansoelen

Een jaar geleden waren ze nog gelukkig samen, maar enkele maanden geleden maakte André Hazes een einde aan zijn relatie met Sarah van Soelen.

André Hazes stortte zich kort na het verbreken van zijn verloving met Monique Westenberg in de armen van Sarah van Soelen. Hij trok zelfs meteen in bij haar en haar familie.

Na iets meer dan een half jaar zat het voor André niet meer goed en liet hij Sarah staan. Die wou eerst niet toegeven dat het definitief voorbij was en sprak over een 'pauze'.

Sarah lijkt de breuk nu wel een plaats te hebben gegeven. Al lijkt ze nog wel vaak de aandacht van André te zoeken op sociale media. Dat doet ze bijvoorbeeld met een foto van Elvis Presley (met een foto van Elvis en Priscilla hinten ze vorig jaar ook op hun relatie, red.).

Sarah deelde een foto die André vorig jaar ook op Instagram Stories plaatste. "Kijk hoe knettergek deze meid is. Nog steeds obsessed met André", klinkt het scherp over Sarah bij Yvonne Coldeweijer. "Daarom wil hij haar dus niet meer spreken. Hij vindt haar een psycho."

Meer nieuws

Meer nieuws

.