Yvonne Coldeweijer weet het: Dit is échte reden waarom Sarah van Soelen niet in docu over André Hazes te zien is
LHX
Yvonne Coldeweijer weet het: Dit is échte reden waarom Sarah van Soelen niet in docu over André Hazes te zien is
Foto: Instagram @sarahvansoelen

In de nieuwe docureeks over André Hazes is zijn ex Sarah van Soelen, met wie hij enkele maanden samen was, niet te zien. Zij heeft de makers immers gevraagd om de beelden van haar eruit te verwijderen.

In de docureeks, die sinds woensdagavond te zien is op Videoland, komt André Hazes met heel wat schokkende ontboezemingen over zijn verslavingen. Zijn dieptepunt was toen hij eens, met behulp van acht gram cocaïne en twee flessen vodka, samen met een kennis 60 uur lang wakker was. Hij dacht dat hij het niet zou overleven.

Die 'kennis' waarover hij het heeft, is volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer niemand minder dan Sarah van Soelen. "Hij wil haar niet noemen omdat dit belastend is voor haar", schrijft ze op Instagram. Sarah verkondigt immers al jarenlang dat ze clean is.

"Als ze Sarah wel in de docu hadden gelaten, zouden er te veel vragen komen over haar", vermoedt ze. Of Sarah op dit moment nog steeds drugs gebruikt, weet ze niet. Maar voor haar is het wel duidelijk dat ze nog niet volledig hersteld is van haar verslaving.

Meer nieuws

Meer nieuws

.