Video Yvonne Coldeweijer schept duidelijkheid: daarom ziet André Hazes er zo slecht uit

Vorig weekend kregen we beelden te zien van André Hazes waarvan velen schrokken. Hij ziet er totaal anders uit dan pakweg een jaar geleden. De Nederlandse zanger verloor wat kilo’s, koos een ander kapsel en zei z’n baard vaarwel. Yvonne Coldeweijer wilde daar via haar spionnen natuurlijk alle details over weten.

In Yvonne Coldeweijers nieuwste video vertelt ze dat André Hazes nu zo mager is omdat hij jarenlang trainde. In combinatie met anabolen zorgde dat voor een gespierd lichaam, want van nature is hij best smal gebouwd.

Momenteel sport André niet meer en ervaart hij waarschijnlijk ook veel stress. Daardoor vlogen de kilo’s eraf. Yvonne voegt er nog aan toe dat het lijkt alsof hij er beter uitzag toen hij samen was met Sarah Van Soelen, maar niets is minder waar.

Dat was juist de periode waarin de zanger het meest verslaafd was. Zelf verkondigt hij trouwens dat hij nog steeds in therapie is, maar dat is volgens Yvonne niet waar. Hij zou nog steeds drinken en drugs gebruiken, ook al is dat niet meer in die mate zoals vorig jaar.

Bekijk ook onze video hieronder.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.