Yvonne Coldeweijer neemt geen blad voor de mond en zet Samantha Steenwijk op haar plek
COS
Yvonne Coldeweijer neemt geen blad voor de mond en zet Samantha Steenwijk op haar plek
Foto: VTM

Samantha Steenwijk deed haar volgers vorige week erg schrikken. Een tekstje op Instagram deed uitschijnen dat er een einde aan haar relatie met Daisy was gekomen. 

Samantha Steenwijk heeft op Valentijnsdag voor wat commotie gezorgd met een tekst op Instagram. "Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan", klonk het. Het bleek om een stukje uit haar nieuwste nummer te gaan.

De commotie die ontstaan is had ze niet verwacht. "Je bent natuurlijk vrij om te promoten op je eigen sociale mediakanalen, want daar zijn ze voor. Wij dachten: laten we er een stukje van de nieuwe song opzetten en kijken wat daarvan komt. Daar kwam natuurlijk heel veel van", zegt Samantha bij 'Koffietijd'.

"Het is natuurlijk de tijd waarin we leven. Dat mensen heel snel ergens negatieve blikken op hebben en dit ook gelijk in de negatiefste manier bekeken en dat er te voorbarig conclusies worden getrokken", zegt ze. Maar geeft Samantha zo geen voer aan de juicekanalen? Samantha vindt van niet.

"Nee, want dit is een single promoten. Ik heb niks te maken met de media of juicekanalen. Zij hebben te voorbarig conclusies getrokken en moesten daardoor daarna een soort van door het stof, ze hadden het niet goed. Dan word je natuurlijk een beetje gepikeerd daardoor."

Yvonne Coldeweijer is niet te spreken over de reactie van Samantha. "Samantha, jij wilde dat wij dit dachten. Kom op meid, wel sportief om het ook even toe te geven. Nu doe je net of we dom zijn, terwijl je ons zelf misleid hebt. Zeg dan eerlijk dat dit ook het effect was waar je op doelde, ouwe aandachtstrekker."

Meer nieuws

Meer nieuws

.